Basenjipromenad Härjarö 16 oktober 2011!

 


Anna-Lena och Mea, Cissi med Mexx, Mocca med Noni och Yaya, Therese med Ayla, Rikard med Tjapp och Ossi, Sandor med Ribi och Elsa,
Anna med Antti och Ulrika med Jini, Pajson, Nafasi och Mimmi och framför sitter Jarrah, Piipi och Gali.
Bakom kameran ett antal fotografer!!

      


Utemöbler Norrlandsstil!


Lasse tjatar alltid "Horisonten Mia, håll koll på horisonten!" :-))


Familjen Twigas!

        
Martyrgenen mycket starkt uttryckt hos Yularafamiljen

Lite sol på en klippa vid Mälarens strand hittade vi!

9.30 träff vid Gullmarsplan och in i bilen klev Anna med Antti, Anna-Lena med Mea och Sandor med Ribi och Elsa, i bilen satt redan Jarrah, Gali och Pippi. Allt går!
Framme vid Härjarö skulle vi så till den platsen där Dog Challenge var i september. Hur skulle vi gamlingar klara av att komma ihåg hur vi körde och sen ännu svårare, hur gick vi?
17 basenjis med koppelhållare dök upp och vi fick alla en härlig dag ute i skogen. Glada i hågen gick vi iväg och mycket snart började kaffe-tarmen svida och vi började leta efter en plats i solen. En liten klippa med kortvarig sol hittades. Efter att vi fikat klart och gick igen så efter 100m kom vi till en underbart solig plats!! :-))
Svamparna stod i massor i mossan så vi spred ut oss lite, vi hittade rätt på nästan alla stigval, det var bara på slutet som vi inte riktigt kom dit vi tänkt men till bilarna kom vi.
Jag hade också under fikapausen sett till att man öppnade börsen igen och köpte lite lotter för skolan, det har ju varit Världens barn insamling under veckan som gått.
Åter vid bilarna hade vi så dragning på lotteriet och träklockan från Kongo vanns av Åke Nilsson som äger basenjisarna Blåbär och Zia.
Hemresan tog tid, helt fel vägval en söndags eftermiddag i Stockholm.
E18 in mot Stockholm, ingen bra ide! Sen Solna för att lämna av Anna-Lena, via Råsunda tänkte vi, ingen bra ide, AIK match! Så kl. 18 var jag hemma igen.
Tack alla som kom denna härliga höstdag!