Basenjipromenad i Västerfärnebo med familjen Eklund som värdar!
mera bilder på Ayalas blogg och Camillas blogg


       Feather, Kassi, Ive, Harry, Jarrah, Ribi......


....andra halvan Rocky, Dee Dee, Ruby, Laban, Ayala, Truls, Filippa, Katja och Kunya. Sune gömde sig!

Stort tack till Eva och Kjell Eklund som tog oss med på denna underbara promenad i Västerfärneboskogarna. Fantatstiskt väder och hela 14 basenjis med familjer plus Laban mops och Sune griffon. Över stock och sten bar det, nästan inga stigar utan Kjell guidade oss genom naturen på ett underbart sätt och berättade om svampar, björnar, vargar, lokatter, blåtåtel, frostvaxskivling.........  Vi galna stockholmare kastade oss ut i mossan och fyllde bajspåsar, oanvända :-)) , med trattkantareller. Själv fick jag lämna Pippi och Gali hemma pga förkylning! Har aldrig haft en förkyld hund förut men nu snoras och nyses det. Mocca fick lämna de löpande Noni och Splash hemma. Stor del av promenaden sprang de flesta hundarna lösa till stor förtjusning. Jarrah som enda fullt intakta basenjihane blev lite överförtjust i Feather, vilken inte avslutat sitt löp riktigt än, så i slutet av promenaden fick han vacker gå i snöre han med. Sune gjorde sina tappra försök han med men nådde inte riktigt upp! :-))


Jarrah, The King!


Jarrah och Truls flörtar med Feather, vilken inte helt var ur löpet :-))


Men var tusan tog hon vägen nu igen??


Röd vitmossa!


Kristina, student från Tyskland, som ville komma ut i den svenska vildmarken. Hon var förtjust!!!


Något som gör mig lycklig!!

Efter 10 timmar, vi startade kl. 8 och kom hem kl.18, så var vi nöjda och glada, även trötta men vad gjode det när man ändå måste ut med de hundar som varit hemma under dagen, med hundvakt förstås men inget löspringande. Så på med pannlampan och fem km till.

Två påannonseringar gjordes också, så lägg helgen 14-15 maj på minnet, mer info kommer. Till våren kommer ytterligare en promenad i Västerfärnebo med ett något annorlunda tema, bland nåjder och småtroll!